Карлос Алкарас вече даде сериозна заявка за място в историята, след

...
Карлос Алкарас вече даде сериозна заявка за място в историята, след
Коментари Харесай

Алкарас е категоричен: Искам да бъда един от най-великите играчи за всички времена

Карлос Алкарас вече даде сериозна поръчка за място в историята, откакто през предходната година се трансформира в най-младия тенисист, достигал до върха на международната класация, а играта, която показва през последните няколко седмици, ни кара още по-силно да имаме вяра, че точно испанецът ще бъде огромното лице на тениса през идващите десетилетия. Карлитос надалеч не крие своите упоритости за бъдещето и през вчерашния ден, ден преди да навърши 20 години, съобщи ясно своята цел:

" Моята фантазия е да бъда един от най-великите тенисисти за всички времена. Наясно съм, че това е нещо огромно, може би даже прекомерно огромно, само че в този свят би трябвало да мислите огромно и да не си поставяте лимите. Искам да бъда част от най-хубавите играчи в историята и ще направя всичко належащо, с цел да го реализира.

Не мисля, че с годините мотивацията ми за победи ще се намали. Винаги съм бил упорит, не желая да изгубвам даже на най-обикновени игри в всекидневието. Не ме е боязън, че тенисът ще ми омръзне. В момента пребивавам ден за ден и обичам да играя тенис, обичам да спечелвам и това в никакъв случай няма да се промени ", безапелационен е миналогодишният първенец на US Open.

Alcaraz: “My dream is to become one of the best I history. I know this dream is probably too big… But in this world you have to dream big ”

There’s not a hint of cockiness in Carlos’ words

It’s all humility & all so real

Words of a young legend
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР